Ons kantoor is aangesloten bij Baerz & Co, een krachtenbundeling van de meest exclusieve woningmakelaars van Nederland, en een selectie van Nederlandse first-class partners in het buitenland. Voor meer informatie omtrent al deze objecten kunt u contact opnemen met ons kantoor.

AMSTERDAM

Prinsengracht 240 B - 1016 HE
€ 1.000.000 k.k.
foto 1 Prinsengracht

Contactpersoon


Jeroen Eylers profile image

Jeroen Eylers
Real estate agent

+ 31 6 46 15 01 50
info@idmakelaars.nl

Description

Prinsengracht 240 B, 1016 HE Amsterdam
Prachtig en recent gerenoveerd dubbel bovenhuis (ca. 105m²) met een spectaculair dakterras op het zuidwesten (ca. 42m²). Het appartement is gelegen op loopafstand van de Elandsgracht en de negen straatjes. Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers en heeft aan de voorzijde een prachtig uitzicht op de Prinsengracht.

Ligging
Het appartement bevindt zich tussen de Elandsgracht en de Rozengracht, net buiten de “Gouden bocht”, in de directe nabijheid van een grote diversiteit aan leuke boetiekjes, restaurants, cafés en winkels voor de dagelijkse boodschappen. De Dam, de Opera, de “negen straatjes”, de Jordaan, de Westerkerk en het Centraal Station zijn op steenworp afstand gelegen. Ook het Vondelpark bevindt zich in de nabije omgeving, al met al is deze locatie dus bijzonder goed. Daarnaast is er een goede verbinding met het openbaar vervoer, er zijn diverse tram- en busverbindingen in de directe omgeving aanwezig.

Indeling
Eigen entree op de eerste verdieping, trap naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping
Fraaie woonkamer van bijna 6 meter breed aan de gracht. Door drie grote ramen aan de voorzijde heeft u prachtig uitzicht over de Prinsengracht en geniet u van een prachtig lichtinval. De woonkamer is aan de voorzijde voorzien van een sfeervolle houthaard. Aan de achterzijde bevindt zich de luxe open keuken voorzien van alle gemakken. Het gastentoilet bevindt zich tevens aan de achterzijde en is voorzien van fontein. Aan de achterzijde heeft u middels openslaande deuren toegang tot het spectaculaire dakterras van ruim 42m² gelegen op het zuidwesten, hier geniet u praktisch de hele dag van de zon!

Derde verdieping
Overloop met toegang tot alle vertrekken. Zowel de voor-, als de achterzijde is voorzien van een ruime slaapkamer. Beide slaapkamers zijn voorzien van een praktische inbouwkast en ook beide slaapkamers zijn voorzien van airconditioning. De luxe badkamer is vanaf de overloop bereikbaar en is voorzien van een inloop regendouche, wastafel en toilet. Vanuit de slaapkamer aan de achterzijde is er toegang tot het ruime balkon op het zuidwesten.
Het gehele appartement is voorzien van een fraaie parketvloer. Het complex beschikt in het souterrain nog over een praktische fietsenberging met separate entree ca. 7 m2.

Bijzonderheden:
– Woning met een totaal oppervlakte van ca. 105 m2 (NEN2580 meetrapport aanwezig)
– Dakterras van ruim 42m²
- Balkon van ca. 7m²
- Recent gerenoveerd
– Berging in de kelder van ca. 7m²
– Twee slaapkamers
– Eigen grond
– Kleine VVE, 3 leden
– Service kosten € 100,- per maand
- Oplevering in overleg, kan snel
- Parkeren via het vergunningsstelsel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Contactpersoon


Jeroen Eylers profile image

Jeroen Eylers
Real estate agent

+ 31 6 46 15 01 50
info@idmakelaars.nl

features

Transfer of ownership
price
€ 1.000.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Acceptance
in overleg
Reference
Construction
Kind of house
bovenwoning
Building type
Construction period
1860
Specific
N/A
Roof Type
zadeldak
Surface Areas And Volume
Living area
105 m2
Other indoor space
m2
Exterior space attached to the building
49 m2
External storage space
m2
Volume in cubic meters
324 m3
Plot size
m2
Download brochure
Contact us

ID Makelaars

Soestdijkerstraatweg 27
1213 VR Hilversum


035-6424474


info@idmakelaars.nl

VIDEOS

Video Prinsengracht 240 B

PHOTOS