Ons kantoor is aangesloten bij Baerz & Co, een krachtenbundeling van de meest exclusieve woningmakelaars van Nederland, en een selectie van Nederlandse first-class partners in het buitenland. Voor meer informatie omtrent al deze objecten kunt u contact opnemen met ons kantoor.

BILTHOVEN

Gezichtslaan 29 - 3723 GB
€ 839.000 k.k.
foto 1 Gezichtslaan

Contactpersoon


Jeroen Eylers profile image

Jeroen Eylers
Real estate agent

+ 31 6 46 15 01 50
info@idmakelaars.nl

Description

Zeer ruime halfvrijstaande villa (229m²) met grote tuin op een perceel van maar liefst bijna 1.000m². De villa is gebouwd in 1963. In 2002 is de keuken aan de achterzijde uitgebouwd. Eerder al was de inpandige garage bij de woning getrokken voor meer leefruimte. De heerlijke vrije tuin is ruim 25 meter diep en ligt op het zonnige zuidwesten. In 2005 zijn de dakkapellen aan voor- en achterzijde vernieuwd en vergroot. Aan de voorzijde bevindt zich een ruime oprit met parkeergelegenheid voor meerdere auto’s. De achtertuin is voorzien van een sproei-installatie, een houten tuinhuisje en een groot vrijstaand volledig geïsoleerd stenen bijgebouw uit 2013 met een nokhoogte van ruim 3,7 meter en openslaande deuren (dit bijgebouw is zeer geschikt voor meerdere doeleinden).

Deze villa is goed geïsoleerd en voorzien van zowel spouwmuur- en dakisolatie en dubbelglas.

Indeling:
Ruime ontvangsthal met toilet en toegang tot de bijkeuken met bergvliering en c.v.-opstelling (2010), de werkkamer, de keuken en de woonkamer. De ruime L-vormige woonkamer heeft een parketvloer, openhaard en een vaste kast. Door de grote ramen aan drie zijden is de woonkamer zeer licht. Aan de achterzijde bevindt zich een grote uitgebouwde keuken. Daarnaast is er op de begane grond een ruime werk-/kantoorruimte (deze ruimte kan ook tot extra slaapkamer met badkamer worden getransformeerd indien gewenst).

Bordestrap naar ruime overloop met een drietal slaapkamers waarvan de twee grote kamers diepe kasten hebben. De achterkamer heeft tevens een balkon en kijkt uit op de tuin. Daarnaast is er een moderne badkamer met (stoom)douche, infrarood sauna, wastafel en toilet.

De tweede verdieping bestaat uit twee grote slaapkamers met dakkapellen en bergruimte. Een tweede badkamer met douche, wastafel en toilet en een grote bergkamer completeren deze verdieping.

Bijzonderheden:
Een heerlijk ruim familiehuis met veel leefruimte binnen en buiten, op korte afstand van scholen, bossen en het centrum van Bilthoven!

Contactpersoon


Jeroen Eylers profile image

Jeroen Eylers
Real estate agent

+ 31 6 46 15 01 50
info@idmakelaars.nl

features

Transfer of ownership
price
€ 839.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Acceptance
in overleg
Reference
Construction
Kind of house
Villa
Building type
halfvrijstaande woning
Construction period
1963
Specific
N/A
Roof Type
zadeldak
Surface Areas And Volume
Living area
212 m2
Other indoor space
18 m2
Exterior space attached to the building
3 m2
External storage space
m2
Volume in cubic meters
816 m3
Plot size
967 m2
Download brochure
Contact us

ID Makelaars

Soestdijkerstraatweg 27
1213 VR Hilversum


035-6424474


info@idmakelaars.nl

VIDEOS

Video Gezichtslaan 29

PHOTOS